Wij maken onze strijkservice in Amsterdam graag zo eenvoudig mogelijk voor u. Binnen onze organisatie staat de klant centraal, en wij nemen u dan ook graag alle zorgen uit handen wanneer het gaat om uw strijkwas.

Wilt u dat wij uw overhemd strijken, een tafellaken na het wassen weer mooi glad maken of wilt u al uw gordijnen laten strijken door onze strijkservice? Wij bieden u drie mogelijkheden om uw opdracht aan ons door te geven. Op de eerste plaats kunt u ons per email bereiken, door uw opdracht te mailen naar  info@ironservice.nl. Tevens kunt u gebruik maken van het online formulier, dat u gemakkelijk via de website van de strijkservice in kunt vullen. Tenslotte zijn wij ook telefonisch bereikbaar om uw opdracht aan te nemen.
U kunt bellen naar 06 – 81 86 71 54. Indien wij niet in de gelegenheid zijn de telefoon te beantwoorden, kunt u uw naam en telefoonnummer inspreken. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Onze strijkservice is een snelle service

Bij onze strijkservice in Amsterdam werken uitsluitend zeer ervaren strijksters, in een goede ruimte met professionele strijktafels. Deze strijksters zetten zich dagelijks in voor een snelle verwerking van de opdrachten. Een gordijn, tafellaken of overhemd strijken is voor onze strijksters een fluitje van een cent, doordat zij er gedreven en enthousiast mee aan de slag gaan. Dit betekent dat u altijd een snelle service mag verwachten van onze strijkservice in Amsterdam. Wij halen uw ongestreken wasgoed na overleg bij u op en bezorgen dit op een afgesproken dag en tijd weer bij u terug. Al binnen twee tot drie dagen heeft u uw wasgoed gestreken en opgevouwen terug ontvangen in een afgesloten wasmand of, indien gewenst, op een hanger.

De haal- en brengservice van onze strijkservice in Amsterdam

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden wij u de mogelijkheid gebruik te maken van onze haal- en brengservice. Wij maken duidelijke afspraken met u wanneer u gebruik maakt van deze haal- en brengservice. Bij een retourlevering bij een onderneming is het nodig dat er iemand aanwezig is om het gestreken wasgoed in ontvangst te nemen. Wilt u geen gebruik maken van onze haal- en brengservice? Dan kunt u uw wasgoed na telefonisch overleg zelf komen brengen en afhalen. Dit is mogelijk op werkdagen tussen 18.30 en 21.00 uur. Indien nodig is een ander tijdstip in overleg vaak mogelijk. U kunt bij ons contant betalen of middels de PIN.