Strijkservice Oud-Zuid biedt een zeer complete dienstverlening aan particulieren en bedrijven. Wij strijken uw wasgoed op professionele wijze en combineren dit met een vriendelijke service die u veel gemak biedt.

Zo heeft onze strijkservice in Amsterdam een haal- en brengservice, waar particulieren heel de week binnen ruime tijden gebruik van kunnen maken en waar bedrijven een afspraak voor kunnen maken. Voor goed strijkwerk hoeft u zelf geen strijkbout meer in handen te nemen, en met onze haal- en brengservice hoeft u ook de deur niet meer uit. Onze strijkservice biedt u een professionele, betrouwbare en flexibele strijkservice waar u altijd op kunt rekenen.

U bent altijd welkom bij onze strijkservice

Strijkservice Oud-Zuid
binnen 48 uur weer in huis

Een overhemd strijken is vaak niet zo eenvoudig als het lijkt. Toch kunt u ook niet met gekreukte kleding op uw werk verschijnen. Wij kunnen uw overhemd strijken en deze naar wens bij u bezorgen. Onze dienstverlening werkt snel en veelal op maat. U mag uw gestreken wasgoed al binnen 48 uur weer in huis verwachten en wij leveren uw opgevouwen wasgoed aan in een afsluitbare wasmand of in plastic verpakt op een hanger indien dit uw voorkeur heeft. Uw wasgoed wordt altijd heerlijk fris en glad gestreken bezorgd. Onze ervaren strijksters werken dan ook aan professionele strijktafels, in een volledig rookvrije ruimte.

Uw strijkservice in Amsterdam, ook voor grote opdrachten

Ook wanneer u grotere hoeveelheden wasgoed te strijken heeft staan wij met plezier voor u klaar. Heeft u bijvoorbeeld de gordijnen van uw kantoor gewassen, maar lukt het u niet deze te strijken? Wij nemen u deze zorg graag uit handen. Of het nu gaat om bergen strijkwerk in kleine stuks of grote lappen stof waar een strijkbout overheen moet; wij regelen het voor u! Onze strijkservice in Amsterdam kan u onder meer van dienst zijn met het strijken van kleding, gordijnen, tafellakens, linnengoed en beddengoed. Wij staan garant voor een hoogwaardige kwaliteit en wij behandelen uw textiel met het grootste respect.

Heeft u zelf niet de ervaring om uw textiel te strijken, heeft u hier geen tijd voor of besteed u deze taak toch liever uit aan een professionele onderneming? Dan biedt onze strijkservice in Amsterdam u de passende oplossing.