Strijkservice Oud-Zuid neemt u graag alle zorgen uit handen wanneer het gaat om de strijkwas. Draagt u graag nette, strakke en kreukvrije kleding, maar heeft u zelf te weinig tijd om uw wasgoed te strijken? Dan staan wij graag voor u klaar met een zeer complete strijkservice in Amsterdam.

Uiteraard zijn wij er voor iedereen die het strijken zelf niet uit kan of wil voeren. Wordt u al gespannen wanneer u nadenkt over een overhemd strijken, omdat een overhemd strijken eenvoudigweg niet tot uw beste kwaliteiten behoort? Durft u de grote gordijnen van uw kantoor geen wasbeurt te geven, omdat u opziet tegen het vele strijkwerk dat het u op zal leveren? Of kunt u gewoon echt geen tijd in de agenda vinden op de strijkplank uit te klappen? Dan zijn wij de perfecte strijkservice voor u!

De diensten van onze strijkservice

Strijkservice Oud-Zuid diensten
zeer complete dienstverlening

Als professionele strijkservice in Amsterdam bieden wij u een zeer complete dienstverlening aan. U kunt bij ons terecht voor het laten strijken van onder meer overhemden, beddengoed en gordijnen. Wij beschikken over een ruime rookvrije strijkruimte, waar gedreven strijksters met uw wasgoed aan de slag gaan op professionele strijktafels. Doordat wij onze passie voor mooie kleding combineren met de liefde voor de beste kwaliteit, mag u altijd rekenen op de beste zorg voor uw waardevolle textielproducten. Heeft u geen tijd of gelegenheid om het wasgoed te brengen en halen bij onze strijkservice in Amsterdam? Ook dat is totaal geen probleem. U kunt dan gemakkelijk gebruik maken van onze flexibele haal- en brengservice.

De haal- en brengservice van onze strijkservice in Amsterdam

Voor sommige bedrijven klinkt de uitspraak ‘klant is koning’ tegenwoordig heel ouderwets, maar wij zijn van mening dat deze uitspraak perfect past bij onze strijkservice. Bij ons staat u centraal, en dat betekent dat wij onze service zo goed mogelijk aanpassen op uw wensen en behoeften. Als u gebruik maakt van onze haal- en brengservice, dan halen wij uw wasgoed op een besproken tijdstip bij u op. Vervolgens ontvangt u de gestreken was weer binnen twee tot maximaal drie dagen terug. Met ondernemingen maken wij graag een afspraak voor het retourneren van het wasgoed, daar er iemand aanwezig moet zijn voor het in ontvangst nemen van het gestreken wasgoed. Wij leveren uw wasgoed professioneel gestreken en opgevouwen aan in een afsluitbare wasmand, of indien gewenst, in het plastic verpakt op een hanger. Deze hanger dient u zelf aan ons mee te geven. Echter, het is ook mogelijk tegen een klein prijsje te kiezen voor een mooie hanger van onze service in Amsterdam.