De haal- en brengservice maakt de dienstverlening van Strijkservice Oud-Zuid nog aangenamer. Dus, wij kunnen uw overhemd strijken en weer bij u bezorgen wanneer het u schikt.

Onze strijkservice in Amsterdam, voor particulieren

Door u ook de mogelijkheid te bieden uw wasgoed te halen en brengen, vormen wij gegarandeerd de meest makkelijke, klantvriendelijke en servicegerichte strijkservice in Amsterdam. Uw overhemd strijken is voor ons geen enkel probleem, en wij bezorgen uw overhemd gestreken en wel bij u terug. Voor particulieren zijn wij iedere werkdag tussen 18.30 en 21.00 uur beschikbaar om het wasgoed te halen en terug te bezorgen.

Onze strijkservice in Amsterdam, voor ondernemingen

Uiteraard zijn ondernemers ook van harte welkom gebruik te maken van onze haal- en brengservice. Met bedrijven maken wij graag een afspraak voor het bezorgen van het gestreken wasgoed.

STADSDEEL

BEZORGKOSTEN

MINIMUM ORDER

Centrum

€4,85

20 stuks

Noord

€5,95

30 stuks

Nieuw-West

€4,75

20 stuks

Oost

€4,75

25 stuks

West

€4,25

 20 stuks

Westpoort

€5,75

20 stuks

Zuid

€3,55

10 stuks

Zuidoost

€5,95

25 stuks

*Voor de bewoners van “Het Kwartier” worden vanwege de zeer geringe afstand geen haal-en brengkosten gerekend. *Het is belangrijk dat er iemand aanwezig is om het gestreken wasgoed van de strijkservice aan te nemen. Indien er niemand aanwezig is, nemen wij het wasgoed mee terug en maken wij een nieuwe afspraak met u. Hiervoor brengen wij eenmalig vijf euro in rekening. Wij nodigen u van harte uit eens kennis te maken met de haal- en brengservice van Strijkservice Oud-Zuid in Amsterdam.